JÓSDA

Szent Kristóf várja kérdéseidet, hogy minél előbb a segítségedre lehessen, azért, hogy megkaphasd az útmutatást életutad elágazásaihoz, döntéseid meghozatalához, legyen az elsőre bármennyire is kilátástalan, itt megtalálod a választ.


A jóslás menete:

Igénybe vehetsz egy átfogó teljes körű jóslást, aminek egyszeri díja 6000.- Forint, vagy lehetőséged van azokat a kérdéseket feltenni, amelyekre keresed a választ.

VAGY

Rákérdezhetsz a következő területekre, arra hogy mi vár rád az életben: párkapcsolat-szerelem, egészség, munka-pénz. Egy terület díja 2500.- Forint, 

VAGY

Minden kérdésért 1250.- Forint összeget számolunk fel. A fizetés banki átutalással rendezhető, a beérkezett összeg után pedig Jósaink állnak rendelkezésedre a feltett kérdések kapcsán.


Tedd fel azokat a kérdéseket amikre választ keresel, és engedd, hogy Szent Kristóf megmutassa számodra a megfelelő utat. Bármilyen jellegű problémád is adódott, itt válaszra lelhetsz!

Először is a Nevedre, egy létező E-mail címre, egy fotóra (amin jól láthatóak a szemeid) és a számlázási címedre (irányítószám, település, út/utca, házszám) lesz szükségünk !

Forrás Temploma Rend Egyesület
Budapest Bank
Bankszámlaszám: 10101463-24934000-02005009